GOSTUJE MARKO BRECELJ MULTIMEDIJSKIM NASTUPOM „SINU CARA FRANJE“

U sklopu muzejske izložbe „Vruća juha“ u Koprivnici će u utorak 11. lipnja gostovati slovenski konceptualni umjetnik, performer i glazbenik Marko Brecelj, poznatiji javnosti kao frontmen ex yu rock grupe Buldožeri.U utorak u podne uz asistenciju Zorana Cara, koprivničkog frontmena rock banda Korisnih životinja, prošetati će Zrinskim i Jelačićevim trgom magarca na prerađenim kolicima za kupovanje u mega trgovačkim centrima. U 17 sati u Muzeju grada na Trgu dr. Leandera Brozovića izvesti će performiranu konferenciju za novinarstvo „Tanjir Pohorskog bataljona – povijest i nova epizoda“ te multimedijski nastup posvećen prijatelju Zoranu Caru pod nazivom „Sinu Cara Franje“ u kojem će elektroakustično izvesti 18 pjesama.

Ovom mekoterorističkom akcijom Marka Brecelja i ofanzivom uz podravske snage završava i „Vruća juha“ te je na neki način UMJETNIČKIM ČINOM zatvoren svojevrsni ciklički i duhovni krug ove izložbe, jer podsjetimo izložba je i otvorena performansom Vlaste Delimar.

Ovo gostovanje u Koprivnici podržavaju i Ministarstvo za kulturu Republike Slovenije, Ustanova nevladinih udruga omladinskog polja Pohorski bataljon i Društvo prijatelja umjerenog napretka iz Kopra.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.