Predavanje Ive Lulić „Mitologija na fotografiji“

Pozivamo Vas na predavanje Ive Lulić „Mitologija na fotografiji“ koje će se održati kao dio događanja uz izložbu Čudesni svijet nadnaravnih bića iz tradicijskih vjerovanja Podravine u petak, 12. siječnja 2018. u 18:00 sati u Galeriji Koprivnica.
Vjerovanje u mitska bića Podravine vrlo je popularna i aktualna tema zadnjih desetak godina. Mitska bića predmet su interesa i inspiracija mnogim umjetnicima, poput Ive Lulić, koprivničkoj javnosti poznate mlade umjetničke fotografkinje, čiji ciklus fotografija mitskih bića Podravina između mitova i legendi je dio izložbe Čudesni svijet nadnaravnih bića iz tradicijskih vjerovanja Podravine.
Mitska bića također su i tema predavanja „Mitologija na fotografiji“ autorice Ive Lulić, koje će se održati u petak, 12. siječnja 2018. u 18:00 sati u Galeriji Koprivnica. Na predavanju, osim predstavljanja projekta koji je nastalo u suradnji s lokalnom zajednicom, autorica će svima otkriti tajnu kako su nastala mitska bića poput primjerice more, suđenica, vila, te zgode i dogodovštine koje su se događale „behind the scenes“, odnosno iza zavjese za vrijeme snimanja i stvaranja umjetničkih fotografija mitskih bića.
Veselimo se Vašem dolasku!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.